Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 1 May

Daily Current Affairs In English 1 May

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Which state has launched Oxygen on Wheels initiative to facilitate oxygen?

Ans.   Haryana State Government

Q 2.    Former Attorney General of India died at the age of 91, what was his name?

Ans.    Soli Sorabji

Q 3.     Which country has become the first country to allow low speed driverless cars?

Ans.     Britain

Q 4.     Which company appointed former England spinner Monty Panesar as its brand ambassador?

Ans.     Allstar trader

Q 5.    How many days has the Uttar Pradesh government announced the imposition of lockdown due to

           corona infection?

Ans.   Three days, Friday night 8 to Tuesday 7 am

Q 6.    Which trip this year has been stopped by the Uttarakhand government in view of the rising

           infection of the Kovid epidemic?

Ans.   Chardham Yatra

Q 7.   The famous director of Tamil films has died of a heart attack. What was his name?

Ans.   KV Anand

Q 8.    For nearly five decades, the non-executive chairman of Bajaj Auto Limited resigned from his post.

            what is his name?

 Ans.    Industrialist Rahul Bajaj


Daily Current Affairs In English
today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english

May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment