Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 11 September 2021

Daily Current Affairs In English 11 September 2021

by Current2021


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Tata AIA Life Insurance has appointed a brand ambassador to which Olympic Medal Winner?

Ans.    Neeraj chopra

Q 2.    Who has been appointed as the new governor of Uttarakhand?

Ans.    Retired Lieutenant General Gurmeet Singh

Q 3.    Which institute has been selected in the country’s third time best institutions in the country’s high

            education institutions

Ans.     IIT Madras

Q 4.     Which famous female rights workers With heart rate stop have passed away at the age of 80?

Ans.    Sonal Shukla

Q 5.     Which two Indians have been given in the list of 50 teachers of Global Teacher Award 2021?

Ans.     Satyam Mishra and Meghna Mosunari

Q 6.     Who has recently handled the work as a President of the National Minority Commission in New

           Delhi?

Ans.   Sardar Iqbal Singh Lalpura

Q 7.   After the resignation of Baby Maurya, Gurmeet Singh has been appointed the governor of which

           state?

Ans.   Uttarakhand

Q 8.   In which Gulf, Denmark Tamil Nadu has planned to make an energy island?

Ans.   Mannar Gulf

Q 9.    Name the minister of the Ministry of Water Power, who has recently launched a clean survey

            rural?

Ans.    Prahlad Singh Patel

Q 10.  Who has been selected mentor for the upcoming MES T-20 World of Indian team?

Ans.     Mahendra Singh Dhoni

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,11 September current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

 

You may also like

Leave a Comment