Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 13 May

Daily Current Affairs In English 13 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English

Q 1.   Which company has signed an agreement with Bharat Immunological and Biological Limited to produce

           the corona vaccine?

Ans.   Bharat Biotech

Q 2.    Recently ICICI Prudential Mutual Fund has secured which place in India’s Mutual Fund?

Ans.    2nd place

Q 3.    Which state of India has become the first state in the country to use state digital fence reporting system?

Ans.    Assam

Q 4.     Recently India has participated in which arctic science ministry?

Ans.    The third

Q 5.     Jose J Kattur has recently been appointed as the new executive director of which bank?

Ans.     bhartiya reserve bank

Q 6.     How many times has Manchester City won this title in the last 4 seasons by winning the English Premier

            League title recently?

 Ans.    third time

Q 7.     The director and astronomer of the Nehru Planetarium has passed away. What was his name?

Ans.     Dr. N. Ratnashree

Q 8.     Under which scheme, the Union Cabinet has approved the “National Advanced Chemical Battery Storage

            Program” related to production?

Ans.    incentive plan

Q 9.    Now which state board has announced the passing of all the students of class X after various states on

           the basis of internal marking?

Ans.    Telangana Board

Q 10.  Who has been appointed as the new Advocate General of the state of Tamil Nadu?

Ans.   R. Shanmungsundram

Daily Current Affairs In English

Today Current Affairs in Hindi

today current affairs in english

top 10 current affairs in english
May current affairs 2021
13 may current affairs

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment