Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 15 July 2021

Daily Current Affairs In English 15 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Allahabad High Court has ordered Uttar Pradesh teachers to free from work?

Ans.   Non academic work

Q 2.   1983 Which player of the World Cup winning team has death from the heart attack?

Ans.   shapaal Sharma

Q 3.   Who has sworn in the form of Nepal’s new Prime Minister, they have become the prime minister 

            the country’s record fifth?

 Ans.    Nepali Congress President Sher Bahadur Deuba

Q 4.       In which place the electricity producer company NTPC announces the establishment of the

            country’s largest solar park Is that?

Ans.   Khwada (Gujarat-Kutch Ran)

Q 5.   Which women cricketer of West Indies has become a player of the Mithali Raj Dive first ranking

           player of West Indies in the latest ranking released by the ICC?

Ans.   Stefanie Taylor

Q 6.   Nitin Gadkari has recently inaugurated 16 national highway projects in which state?

Ans.   Manipur

Q 7.   Which player did the Golden Boot Ours name by scoring top in Euro Cup 2020?

Ans.   Cristiano Ronaldo

Q 8.   Which country will host the World Badminton Championship in 2026?

Ans.   India

Q 9.¬†¬†India’s first 5-star hotel built above the railway track in which city of Gujarat?

Ans.   Gandhi Nagar

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,15 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment