Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 15 May

Daily Current Affairs In English 15 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English

Q 1.   Which media group’s chairperson Indu Jain has passed away recently?

Ans.   Times of india

Q 2.    Who has ranked India among the top 10 countries in the world in terms of real time payment

transactions?

Ans.    first

Q 3.    With which company, SpaceX’s Starlink company has partnered with satellite for high speed internet

and secure connection?

Ans.    Google

Q 4.    Who has been appointed the new head of coordination of human affairs in the United Nations Office?

Ans.    Martin griffiths

 Q 5.   Which award has been conferred on Dr. Shakuntala Harak Singh Thilstead, a global nutritionist of

Indian origin, on the year 2021?

Ans.    World Food Award 2021

Daily Current Affairs In English

Q 6.    Recently, which time Germany’s Berussia Dortmund has won the title of domestic football?

Ans.    Fifth time

Q 7.     Who has been appointed by the BCCI as the new head coach of the Indian women’s cricket team?

Ans.     Ramesh Powar

Q 8.     Which time has Nepal’s President Vidya Bhandari appointed KP Sharma Oli as Prime Minister of

Nepal?

Ans.     second time

Q 9.    Which day is celebrated around the world on May 15?

Ans.    World family day

Q 10.   Which former Aam Aadmi Party MLA has died after being hit by Corona?

Ans.    Jarnail Singh

Daily Current Affairs In English

Today Current Affairs in Hindi

today current affairs in english

top 10 current affairs in english
May current affairs 2021
15 may current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment