Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 17 April

Daily Current Affairs In English 17 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Recently in which state of India has the first floating storage and regasification unit been found?

Ans.   Maharashtra

Q 2.   Which day is celebrated all over the world on 17 April?

Ans.   World Himfilia Day

Q 3.   Recently India and which country have signed agreement for cooperation in “Gaganyaan” mission?

Ans.   France

Q 4.   Which country has recently become the first country in the world to bring legislation for climate

          change?

Ans.   New zealand

Q 5.   Which country has temporarily banned the Johnson & Johnson vaccine due to clotting in the blood of

           women?

Ans.   America

Q 6.   Recently the Central Government has approved Hafkin Bio Pharmaceutical to become Bharat Biotech’s

           vaccine?

Ans.   Mumbai

Q 7.   Who has been selected by Wisden Almanack as the best player of the 2010s?

Ans.   Virat Kohli

Q 8.   The former CBI director died at the age of 68. What was his name?

Ans.   Ranjit Sinha

Q 9.   Which woman has won a gold medal in the Asian Wrestling Championship?

Ans.   Sarita More (59 kg)

Q 10.  Whom has the Tata company appointed as the chairman for its Tata Consumer Products?

Ans.    Puneet Das

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment