Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 17 July 2021

Daily Current Affairs In English 17 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Prime Minister Narendra Modi will inaugurate the railway station today, it will be the country’s

           first radical railway station in which the passengers will get facilities like airport?

Ans.   Gandhinagar’s new railway station

Q 2.    In which country is the Bhima UPI of India have been launched?

Ans.    Bhutan

Q 3.    The country’s first grain ATM has been opened in which city of Haryana

Ans.    Gurgram

Q 4.    After Shahrukh Khan and Sanjay Dutt, What Indian Dubai has issued Golden Visa?

Ans.    Sania Mirza

Q 5.    In which state of India, has the country’s first “Grain ATM” Pilot Project begins?

Ans.    Haryana

Q 6.    Which of these days is celebrated throughout the world on July 17?

Ans.   World International Justice Day

Q 7.    India’s first “Monk Fruit” has been started in which state of India?

Ans.    Himachal Pradesh

Q 8.    Prime Minister Narendra Modi has inaugurated the major railway projects recently?

Ans.    Gujarat

Q 9.    Which Indian Institute has recently developed the tolerable Kovid vaccine to heat?

Ans.   Indian Institute of Science Bengaluru.

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,17 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment