Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 17 June 2021

Daily Current Affairs In English 17 June 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Which day is celebrated on June 17 worldwide?

Ans.    World Deserting and Dry Prevention Day

Q 2.   Which state government has ordered all government primary and high primary schools to

          open all for teachers and employees?

Ans.   Uttar Pradesh

 Q 3.   Who recently made the drone survey mandatory for all  national highway projects?

Ans.   Indian National Highway Authority

Q 4.   Recently the BCCI has removed the relession on which cricketer?

Ans.   Ankit Chavan

Q 5.   36-year-old Saba sakr has recently which country become the first woman boxing coach?

Ans.   Egypt

Q 6.   At the age of 98, Bollywood’s famous actor and social worker died, had his name?

Ans.   Chandrashekhar Vaidya

Q 7.   Which Kannada actor honored with the National Award has died into a road accident at

         the age of 38?

Ans.   Transit victory

Q 8.   In order to make people aware of the Corona virus, the Madhya Pradesh government has

          announced the starting campaign?

Ans.   Young Power Corona Liberation Campaign

Q 9.   Public Manpower Party (LJP) has made  the party’s caretaker  national president by

         removing Chirag Paswan?

Ans.   Surajbhan Singh

Daily current affairs In English, current affairs gk questions, prepare general knowledge,

today current affairs in english, top 10 current affairs in english, 17 June current affairs


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment