Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 17 May

Daily Current Affairs In English 17 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English.

Q 1.    How many railway stations have Indian Railways started Wi-Fi service under digital initiative so far?

Ans.    6000

Q 2.    Recently, how many meters of tunneling has been successfully completed by the Railways in Kolkata?

Ans.   800 meters

Q 3.   Which day is celebrated on May 17 around the world?

Ans.    World Telecom Day

Q 4.    Recently the Chief Minister of which state Amarinder Singh has declared Malerkotla as the new district?

Ans.    Punjab

Q 5.   The Navy of India and Indonesia have recently organized “Passage Exercise” in the southern part of which

           saga?

Ans.    Arabian Sea

Q 6.    The Jupiter IC Moon Explorer recently tested is the interplanetary spacecraft of which space agency?

Ans.    European Space Agency

Q 7.    Recently, how many years has Lester City won the FA Cup title for the first time in its history?

Ans.   137 years

Q 8.    Which Agency Limited has been awarded the “Green Energy Award” by the Indian Chamber of

            Commerce?

Ans.     IRDA

Daily Current Affairs In English
Today Current Affairs in Hindi
today current affairs in english

top 10 current affairs in english

May current affairs 2021

16 may current affairs

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment