Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 20 April

Daily Current Affairs In English 20 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   According to the recently released report by scientists, which year could be the hottest year ever?

Ans.   2021

Q 2.   Recently, who has banned all the processes going on in the Delhi High Court between Amazon and

           Future Group?

Ans.   Supreme Court

Q 3.   Recently at the age of how old National Award Winner filmmaker Sumitra Bhave has passed away?

Ans.   82 years

Q 4.    Recently which company co-founder Charles Chuck Geschke has passed away?

Ans.    Adobe

Q 5.    Recently Prime Minister Narendra Modi has released how many books based on the life of Bhimrao

            Ambadekar?

Ans.   4 books

Q 6.   In which state has the Indian Farmers Fertilizer Operative announced to set up an oxygen plant with a

          production capacity of 200 cubic meters per hour?

Ans.   Gujarat

Q 7.    Name the oldest woman in the world, who has recently passed away at the age of 119 years and 6

           months?

Ans.   Bachan core

Q 8.   Air Chief Marshal RKS Bhadauria is going from today to 23 April on which country?

Ans.   France

Q 9.   Who has been appointed as the new chairman of Uttar Pradesh Public Service Commission (UPPSC)?

Ans.   Sanjay shrine

Q 10.   Where is IFFCO setting up a plant to deal with the corona epidemic which will be supplied free of cost

             to hospitals?

Ans.     Kalol (Gujarat)

Daily Current Affairs In English

current affairs today in english

current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment