Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 21 April

Daily Current Affairs In English 21 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Recently, a 2 kg NASA helicopter has made history by flying to which house?

Ans.   Mars Planet

Q 2.   Recently, which language filmmaker and writer Sumitra Bhave has passed away?

Ans.   Marathi movie

Q 3.   Which day is celebrated on April 21 all over India?

Ans.   Indian Civil Service Day

Q 4.    Recently the Union Cabinet has approved the MoU between which Commission and the Economic Defense

           Administrative Council of Brazil?

Ans.    Competition Commission of India

Q 5.    The first Oxygen Express has left between which city of Mumbai region to deliver oxygen to the states of

            India?

Ans.    Visakhapatnam

Q 6.    The Cabinet has approved the Memorandum of Understanding for establishing a cooperation mechanism

            in the region under trade reform measures between which country and India?

Ans.   Bangladesh

Q 7.    Recently the former Vice President of which country Walter Fritz Mondale has passed away?

Ans.   America

Q 8.   Who has been appointed as the new chairman and managing director of Small Industries Development

           Bank (SIDBI)?

Ans.   Sivasubramanian

Q 9.   Which player has become the first player to play 200 matches from the same team (Chennai Super Kings) as

           a captain?

Ans.   Mahendra Singh Dhoni

Q 10.   Which country’s Prime Minister has again canceled his visit to India due to Corona infection due to Corona

             infection?

Ans.   Britain (Boris Johnson)

Q 11.  The former MLA of Saharanpur seat in Uttar Pradesh has died at the age of 67, what was his name?

Ans.    Jagdish Rana

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

current affairs today in english

10 current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment