Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 21 May

Daily Current Affairs In English 21 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English.

Q 1.     Which Chief Minister of Rajasthan and a senior Congress leader who was the Governor of Bihar-Haryana

              has passed away recently?

Ans.      Jagannath Pahadia

Q 2.     Ck Kumaravel has recently resigned from Kamal Haasan’s party. What was the name of his party?

Ans.     Makkal Nidhi Mayyam (MNM)

 Q 3.     In which country will the Indian women’s team play the pink ball test?

Ans.      Australia

Q 4.       How many thousands of spectators will be present in the International Cricket Council (ICC) World Test

              Championship (WTC) final?

Ans.      four thousand

Q 5.      Which two technologies have combined the e-bill bill system used by commercial vehicles?

Ans.      Fasttag and rfid

Daily Current Affairs In English

Q 6.      Which country has approved which corona vaccine Pfizer-BioNtech for vaccination of children between 12

             and 15 years old to deal with the growing havoc of Corona?

Ans.     Singapore

Q 7.     How old is Hollywood’s famous comedian and writer Paul Mooney passed away?

Ans.     79 years

Q 8.     After the Delhi government, which state government has now directed to take care of the orphaned

            children due to the death of the parents due to corona?

Ans.     UP government

Q 9.     The first center of the country has been opened in Pune (Maharashtra) related to agriculture, what is it

             named?

Ans.     Agricultural Export Facilitation Center

Q 10.    Whose establishment has been announced by West Bengal Chief Minister Mamata Banerjee?

Ans.       Legislative Council

Daily Current Affairs In English

21 may current affairs

May current affairs 2021

top 10 current affairs in english
today current affairs in english
Today Current Affairs in Hindi


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment