Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 22 May

Daily Current Affairs In English 22 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English.

Q 1.    Which naval ship has been declared free of service by the Indian Navy today for 41 years?

Ans.    INS Rajput

Q 2.     Which home testing kit has been approved by ICMR for testing of Kovid-19?

Ans.    CoviSelf

Q 3.     Who has been appointed as the head coach of the Indian cricket team for the tour of Sri Lanka?

Ans.    Rahul Dravid

Q 4.    Now which country has banned international flights for next 10 days after various countries due to corona

            infection?

Ans.    Sri Lanka

Q 5.     To whom is the Supreme Court Collegium recommended to appoint the Chief Justice of Allahabad High

             Court?

Ans.     Justice Sanjay Yadav

Daily Current Affairs In English

Q 6.     Who has become the Chief Minister of the state for the second consecutive time, taking oath as the

Chief Minister of Kerala?

Ans.      Pinarayi Vijayan

Q 7.     A professor and eminent scientist of Jawaharlal Nehru University posted on deputation to the

            International AIDS Vaccine Institute has passed away. What was his name?

Ans.     Deepak Gaur (48 years)

Q 8.     Which tournament to be held in Sri Lanka next month has been canceled due to Corona?

Ans.     Asia Cup

Daily Current Affairs In English

22 may current affairs

May current affairs 2021

top 10 current affairs in english
today current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment