Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 23 April

Daily Current Affairs In English 23 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English 23

Q 1.  Recently which woman became the first Indian woman to conquer Mount Annapurna?

Ans.  Priyanka Mohite

Q 2.   Recently in which state of India has a new immune escape COVID-19 variant been found?

Ans.   West Bengal

Q 3.   India has been ranked in the Asian Wrestling Championships 2021 competition by winning 14 medals?

Ans.  The third

Q 4.   Which day is celebrated on 23 April around the world?

Ans.  World Book and Copyright Day

Q 5.  The new digital currency “Britcon” is being discovered by which country?

Ans.  United Kingdom

Q 6.   Which place has India ranked in the World Press Freedom Index 2021 published by Without Borders?

Ans.  142nd place

Q 7.   Which country’s Prime Minister Yoshihida Suga has canceled her visit to India due to the growing cases of

         Corona virus?

Ans.  Japan

Q 8.  Biologist Hal Ibrahimi of which republic has named a newly discovered insect after the corona virus?

Ans.  Kosovo

Q 9.   Which senior Congress leader and former minister has died at the age of 72 after being hit by the corona

          virus?

Ans.   A.k. walia

Q 10.  Which famous Bengali poet, critic and educationist has died in the grip of Kovid-19 at the age of 89?

Ans.    Shankh Ghosh

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment