Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 24 July 2021

Daily Current Affairs In English 24 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Joint Secretary of the Ministry of Finance Rashmi Ranjan Das has been included in which

             committee?

Ans.     United Nations Tax Committee

Q 2.     Who has Congress party appointed his president in Uttarakhand?

Ans.     Ganesh Godiyal

Q 3.     Film Producer and Director Rakesh Omprakash Mehra has announced launching its auto

             biography, what is the name of the book?

Ans.     The stranger in the mirror

Q 4.     India’s youth wrestler Tanu has won the title of which championship in 43 kg Bharvarg?

Ans.    Cadet World Championship

Q 5.    NTPC of Odisha has completed the test of how many MW capacity recently in Dilipali?

Ans.    800 MW

Q 6.    In the state of Madhya Pradesh, which city has been selected under UNESCO under its “historical

           urban landscape project”?

Ans.   Gwalior

Q 7.    Which state officials of India have removed the age limit for admission to the University for

           Transgender College?

Ans.   Kerala

Q 8.   Joint Secretary of which Ministry in India, Rashmi Ranjan Das has been appointed in the United

           Nations Tax Committee

Ans.     Finance Ministry

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs in english,

top 10 current affairs in english,24 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment