Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 24 November 2021

Daily Current Affairs In English 24 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      Air Force Fighter Pilot Wing Commander abhinandan By the president Which award has been

             Awarded?

Ans.     Veer chakr

Q 2.      Electricity Distribution Company Tata Power has been awarded the award for India’s first grid

              connected community storage system

Ans.       Asian Power Award

Q 3.      Who has taken charge of the caretaker Chief Justice of the Madras High Court

Ans.      Justice Munishwar Nath Bhandari

Q 4.       Syed Mushtaq Ali Trophy titles which team has won the third time

Ans.      Tamilnadu

Q 5.      Has the Maharashtra government appointed brand ambassador for Corona Vaccination in the

            state?

Ans.    Salman Khan

Q 6.    Prime Minister Narendra Modi will keep the foundation of the International Airport on November

            25?

Ans.     Noida International Airport

Q 7.     Which state government has recently established “Finntech Governing Cunnsill” to become a

            global phantech hub?

Ans.    Tamilnadu government

Q 8.    Which state has been given the “Best Sea District Prize” of the country to Balasore district?

Ans.    Odisha

Q 9.   Name of the Indian Railway Minister who has recently announced the third segment of trains for

           tourism “Bharat Gaurav” tran

Ans.    Ashwini Vaishnav

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,24 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment