Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 26 January 2022

Daily Current Affairs In English 26 January 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

banner

Q 1.      Who has been chosen by the best female cricketer of the year 2021 from the ICC?

Ans.      Memory

Q 2.      Lucknow IPL franchise has announced what to keep the name of his team?

Ans.     Lucknow Super Giants

Q 3.     In which state government has provided the highest civilian award “Assam Vaibhav”?

Ans.     Rattan tata

Q 4 .     Common Service Center (CSC) has launched a mobile application, what is his name

Ans.      Ability

Q 5.     Who has been selected by the ICC’s best male cricketer in the year 2021?

Ans.      Shahin Shah Afridi

Q 6.    Tell the name of the Coal Secretary who have recently launched the “coal mirror” portal to share

            major display indicators related to the coal sector?

Ans.     Dr. Anil Kumar Jain

Q 7.     Shri Amit Shah has released India’s first “District Good Governance Index” for 20 districts of the

            Union Territory

Ans.     Jammu and Kashmir

Q 8.      India’s former footballer Subhash Bhowmic has recently passed away at the age of?

Ans.      72 years

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

26 January current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,