Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 28 April

Daily Current Affairs In English 28 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   In which state recently the Supreme has approved the reopening of Vedanta’s oxygen plant?

Ans.   Tamil Nadu

Q 2.    Who has recently banned any immediate use of liquid oxygen for non-medical purposes?

Ans.    central government

Q 3.    Who has recently issued guidelines regarding the tenure of MDs, CEOs of the bank?

Ans.    Reserve Bank of India

Q 4.    Recently at the age of how many years old National Award-winning film producer Vaman Bhonsle has

            passed away?

Ans.    87 years

Q 5.    Recently, which community service center of India has been established to make the data available

from space accessible?

Ans.     first

Daily Current Affairs In English

Q 6.     Recently Justice Rajesh Bindal has taken charge as the Chief Justice of which High Court?

Ans.    Kolkata High Court

Q 7.    Which film received the Best Film Award at the recently released Academy Awards?

Ans.    Nomedland

Q 8.    Recently the great swimmer of which country the great John Conrads has passed away?

Ans.    Australia

Q 9.    For how many years, Reserve Bank of India has announced to limit the tenure of CEO and MD of banks?

Ans.   15 years

Q 10.   Which Delhi Capitals player has withdrawn his name from the IPL due to personal reasons?

Ans.    Ravichandran Ashwin

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In English

You may also like

Leave a Comment