Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 28 November 2021

Daily Current Affairs In English 28 November 2021

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     In the first match of Test cricket Century Apprehension The country has become 16th player

Ans.     Shreyas Iyer

banner

Q 2.     The continuous development goal of the Central Policy Commission is the first place to the city of

             the country in the Urban India Index 2021-22

Ans.     Shimla

Q 3.      Collins Dixnari has chosen his Word of the Year for the year 2021

Ans.     NFT

Q 4.     In which state’s assembly has passed the bill of online movie tickets sales in the state?

Ans.    Andhra Pradesh Government

Q 5.     Madhya Pradesh government changed the name of Bhopal’s historic Minto Hall What has been

            announced

 Ans.    Kushbhai Thackeray Hall

Q 6.     Which ministry has recently organized three Day International Tourism Mart in Kohima of Nagaland?

Ans.     Ministry of Tourism

Q 7.      Ministry has recently released a new series of wage rate index with the base year 2016?

Ans.     labor Ministry

Q 8.     In which state of India, DBT has developed the world’s first multimodal brain imaging data and analytics in

             the national brain research center?

Ans.      Haryana

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,28 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,