Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 29 April

Daily Current Affairs In English 29 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.    Which Indian company has made it to the list of 100 most influential companies in Time magazine?

Ans.    Tech Company Xiao Platform

Q 2.    Which day is celebrated on 29 April around the world?

Ans.    International Dance Day

Q 3.    Which minister has inaugurated the country’s first 3D Pretend Maken?

Ans.    Finance Minister

Q 4.    Which first Asian woman has been chosen as a wild explorer by the Element Foundation?

Ans.    Dr. Kriti Karanth.

Q 5.    Who has given America the freedom to leave the crowded place and go out without a mask?

Ans.    People who have taken the Corona vaccine

Q 6.     Which Indian state will help ISRO in the country’s first solar mission?

Ans.    Uttarakhand

Q 7.    Which one of the following initiatives has the Welspun Group announced to give equal opportunities to

its women employees?

Ans.   Women of welspun

Q 8.    Actor Sonu Sood has launched on behalf of Sood Charity Foundation to help corona patients and

facilitate to conduct corona test at home?

Ans.    Free cavid help

Q 9.    The other foreign players have become 5000 runs in IPL?

Ans.    AB de Villiers

Q 10.  Who has been named the Finance Secretary in the Union Finance Ministry by the government?

Ans.     Expenditure Secretary T. V.  Somanathan

Q 11.    Recently, a professor with spiritual consciousness and which famous writer of English Odia has passed

              away in 87 years.

Ans.      Manoj Das

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english
april current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment