Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 29 August 2021

Daily Current Affairs In English 29 August 2021

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

banner

Q 1.    President Ramnath Kovind will keep the cornerstone of which university in Gorakhpur today?

Ans.    Mahayogi Gorakhnath University

Q 2.     Which day is celebrated in india on August 29?

Ans.    National sports day

Q 3.    How many transgenders have also been given important responsibility for the first time in the

            history of Maharashtra Congress?

Ans.    two

Q 4.    Which women tennis players have reached the fastels of Singles in Tokyo paralympic?

 Ans.   Bhavini Patel

Q 5.    Sixtin International Film Festivals – Who got a ‘Best Song’ award in 16iff 2021?

Ans.    ‘I Bo to O Mother’

Q 6.    Delhi Chief Minister Which campaign has appointed the brand ambassador to actor Sonu Sood?

Ans.    Country mentor

Q 7.    Which popular chef and filmmaker have death in the age of 55?

Ans.    Naushad

Q 8.     What is the ‘Best Feature Fiction Film’ in Sixteen International Film Festivals – 16iff 2021?

Ans.    ‘The Girl with the Got’ in Hindi directed by Rohit Jail from India

Q 9.    Sixth International Film Festivals – Who got a ‘Best Short Fiction Film’ award in 16iff 2021?

Ans.     Xe mater

Q 10.    which The additional charge of the state’s governor has been given to the Governor Banwarilal

             Purohit of Tamil Nadu

Ans.     Punjab

Q 11.    Which hockey player has been awarded the Biju Patnaik Game Award by Odisha?

Ans.      Amit Rohidas

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,27 August current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english

 


 

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,