Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 3 May

Daily Current Affairs In English 3 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Q 1.   Which party won the elections of the Chief Minister of West Bengal in the year 2021?

Ans.    TMC

Q 2.    Which day is celebrated on 3rd May?

Ans.    International Journalism Independence Day

Q 3.     In which state did the Chief Minister Chiranjeevi Swathya Bima Yojana and inaugurate free Kovid

vaccine vaccination for the age group of 18 to 45 years?

Ans.     Rajasthan

Q 4.     Who became the Talent Search Chief of Dilli Capitals?

Ans.    Saba Karim

Q 5.     Who was appointed Deputy Governor of RBI?

Ans.     T Ravi Shankar

Q 6.    Which Asian gold medalist of 1982 has passed away recently?

Ans.    Ghulam Mohammad Khan

Daily Current Affairs In English

Q 7.    Which Trinamool Congress political strategist has announced his retirement from electoral work?

Ans.    Prashant Kishore

Q 8.    Which state has announced the closure of inter-state bus service for the next 15 days?

Ans.    Government of Uttar Pradesh

Q 9.    At the age of 86, senior BJP leader and former Forest and Law Minister has passed away after a long

          illness. What was his name?

Ans.   Shrichand

Daily Current Affairs In English
today current affairs in english

10 current affairs in english

May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment