Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 31 October 2021

Daily Current Affairs In English 31 October 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Which plan of Uttarakhand State Government will be launched today by Home Minister Amit

              Shah?

Ans.      Chief Minister’s welfare scheme

Q 2.       Who has become his president by winning the election of DDCA?

Ans.      Rohan Jaitley

Q 3.      Whose government has appointed the Chairman of the Supreme Court former Judge Ashok

             Bhushan?

Ans.     NCLAT

Q 4.      Tennis Star Leander Paes and Actress Nafisa Ali have formally joined Which party?

Ans.      Trinamool Congress (TMC)

Q 5.      Which superstar actor of South Industry has passed away from heart attack at the age of 46?

Ans.      Punit prince

Q 6.     Central Health and Family Welfare Minister Manasukh Mandavia has launched version of

            “National Formulary of India”?

Ans.     Sixth

Q 7.     Which of the following is organizing the Ministry “Deep Dive Online Training Program”?

 Ans.     Ministry of Electronics and Information Technology

Q 8.     Which day is celebrated in full India on October 31?

Ans.     National unity day

Q 9.     India’s President Ram Nath Kovind which state has inaugurated  a housing plan for financially

             weaker sections ?

Ans.    Gujrat

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,31 october current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment