Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 4 April 2022

Daily Current Affairs In English 4 April 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English.Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day ….

Q 1.      Who has been appointed as Protem Speaker of Uttar Pradesh assembly

Ans.      Ramapati Shastri

banner

Q 2.      The Ministry of Environment has announced to be celebrated every year on October 05?

Ans.      National dolphin day

Q 3.      FIFA World Cup has become the first Indian company to sponsor 2022?

Ans.      Bijus

Q 4.      Maruti Suzuki India has announced the company’s new CEO and MD from 01 April

Ans.     hisashi takechi

Q 5.      Swiss Open Badminton – India’s Badminton Star PV Sindhu defeated the player in the final of the 

             2022 final

Ans.     Thailand

10 current affairs in english

Q 6.      One of the best examples of India’s continuous development is made in which city ‘country’s first

              steel road’

Ans.      Surat

Q 7.      Which Indian player has been nominated for ‘BBC Indian Sports Women of the Year – 2021’?

Ans.      Meerabai Chanu

Q 8.     Recently by whom the State World of Population report has been released

Ans.     Joint Nation Population Fund

Q 9.     Who has recently accepted the Director General of Indian Geological Survey?

Ans.     Dr. S. Raju

Q 10.    Recently, by which ministry data-driven research ‘Dare2erad TB’ initiative was launched

Ans.      Ministry of Science and Technology

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

4 April current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,