Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 4 September 2021

Daily Current Affairs In English 4 September 2021

by Current2021


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Which Indian has won the silver medal in the High Jamp competition of Tokyo Paralampic?

Ans.    Praveen Kumar

Q 2.     Which of the following is the Indian player recently became the batsman to complete the fastest

           23,000 runs in international cricket?

 Ans.    Virat Kohli

Q 3.    The Indian Navy has  compromised with the company for the supply of Indigenous anti-developed

           naval drone system?

Ans.   India Electronic Limited

Q 4.    Which of the ministry has started the pilot project to replace diesel from LNG?

Ans.     Ministry of coal

Q 5.    Which famous footballer has become the first player of the world who scored the highest

            international goal with 111 goals?

Ans.    Cristiano Ronaldo

Q 6.    CM Captain Amarinder Singh of Punjab launched a new campaign to promote the startup sector?

Ans.     Innovation Punjab Mission

Q 7.    How many member committee has formed the RBI to review the applications received for the

           new Ambrella unit license?

Ans.   5-member

Q 8.   What is the name of the Assam Government of Rajiv Gandhi National Park?

Ans.   Orang National Park

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,4 September current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

 

You may also like

Leave a Comment