Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 8 August 2021

Daily Current Affairs In English 8 August 2021

by Current2021


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      The President of the National Women Commission has been given a service of three years, what  

              is his name?

Ans.      Rekha sharma

Q 2.      What is the announcement of Prime Minister Narendra Modi to change the name of Rajiv

             Gandhi Game Ratna Award?

Ans.     Major Dhyanchand Sports Gems Award

Q 3.     Which of Australian bowler have become the first bowler of the hat-trick in his debut match

Ans.     Nathan Alice

Q 4.     Who has been appointed the new Lokayukta of Maharashtra state?

Ans.     VM Cannade

Q 5.      Which IIT Institute has launched an earthquake pre-warning mobile app “EEW” for Uttarakhand?

Ans.     IIT Roorkee

Q 6.     Which state government has recently launched the nutrition program for women and children

Ans.     Rajasthan government

Q 7.      Dr. dhriti Banerjee has approved the appointment of which female director of the Indian

             Creature Survey?

Ans.     First

Q 8.      Food Delivery Platform Swagi has announced the electric-bicycle launch for food delivery in

             which city

Ans.     Hyderabad

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,

10 current affairs in english,current question,top 10 current affairs in english,

8 August current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment