Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 9 July 2022

Daily Current Affairs In English 9 July 2022

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English. Government jobs come out in different areas inside the country and the youth also do the preparation of these government jobs very much today is a student who wants to get a great job and he also prepares for him. Also do it. 10 current affairs in english, But some youngsters are very good by passing that examsdaily current gk in english, And they get jobs but some youths do not get jobs which apply for the exam. Some of the students who do not get government jobs may be possible. top 10 current affairs,From which one can not be possible, either the student has not expressed it or has lacked his knowledge or the syllabus he did not correctly.
If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

Daily Current Affairs In English

Q 1.     Which of the following has a Start-up School India initiative started?

Ans.     Google

banner

Q 2.     Which of the following institute researchers have recently developed a prototype of analog

            chipset called “Aryabhat-1”

Ans.      IISC

Q 3.     Recently which government organization has announced the winners of 2022 field medals?

Ans.     International mathematical association

Q 4.     When is International Plastic Bag Free Day celebrated

 Ans.    03 July

Q 5.      Where was the recently tested Autonomous Flying Wing Technology Demonstrator by DRDO?

Ans.     Chitradurga

Q 6.      When is World UFO Day celebrated?

Ans.      02 July

Q 7.      Which of these ministry has recently organized the “Hariyali Festival”?

Ans.     Ministry of Environment

Q 8.      Suranjan Das, the Vice Chancellor of which of the following university, has been appointed as the

             new chairman of AIU?

Ans.     University of Jadavpur

Daily Current Affairs In English,10 current affairs in english,current question,question of current affairs,daily current gk in english

9 july current affairs,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,static gk pdf in hinditop 10 current affairs,today current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

If any student wishes to get a government job then it is very important to be passed in the examination. And with this, it is very important to increase its general knowledge, current affairs. today current affairs, As long as he does not have general knowledge, he can not be passed in the examination. Visual and Answer of different topics in government job is asked. From which one subject is general knowledge (current affairs), if you prepare a good way of general knowledge. So you can succeed in the exam. And with this, you should have a good hold in your general knowledge, it is very important to fall.
Today, if we talk that many jobs come out in the country and students also prepare their preparations in every job. Can be your mind. Therefore, you can get Daily Current Affairs in this post and it is updated to the question of new current affairs every day…

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,