Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 9 November 2021

Daily Current Affairs In English 9 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Who has become the Chief of Staff of Western Naval Command?

Ans.     Vice Admiral Krishna Swaminathan

Q 2.     Nelson Mandela Nobel Peace Prize 2021 has been provided?

Ans .     Ajay Sharma

Q 3.     India’s first drive in Rufatop Theater Where has been done First film to be displayed which one is

              it?

Ans.    Mumbai, Film-Suryavanshi

Q 4.     Haryana Chief Minister Manohar Lal Khattar has released which book?

Ans.     Modern india

Q 5.     Nelson Mandela Shanti Award (for playback singing and acting) Who has been awarded the

             honorary title of the doctor?

Ans.      Aditya Narayan

Q 6..   What state Cabinet “industrial relations laws to protect the rights of employers and employees

             approved in 2021?

Ans.      Assam

Q 7.    Which state government has set up a special purpose vehicle for the Management of Natural

            protection missions

Ans.     Tamilnadu government

Q 8.      Which day is celebrated in India on November 9?

Ans.      National Legal Service Day

Q 9.      Recently the famous singer and Host Aditya Narayan have been awarded the honorary title of

             the doctor?

Ans.      Nelson Mandela Peace Prize

Daily Current Affairs In English 8 November 2021

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,9 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment