Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1. Recently the Prime Minister of which country Jasinda Ardern banned the arrival of all travelers from India

Ans.   New zealand

Q 2.  Who has recently approved the Insolvency and Bankruptcy Ordinance 2021 by the Union Cabinet?

Ans.  President

Q 3.   Department of Animal Husbandry and Dairy and KISS for applying Ayurvedic and other subjects in

         Veterinary Science An MoU has been signed between the Ministry?

Ans.  Ministry of AYUSH

Q 4.  Recently, Indian Railways have completed the work of all the world’s highest bridge built on which

          river?

Ans.  Chenab River

Q 5.   Which Indian woman sailor has become the first woman to qualify for the Olympics?

Ans.   Netra Kumman

Q 6.   According to the latest Forbes report, India ranked which place in the list of highest billionaires in

          the world Has happened?

Ans.  The third

Q 7.     Which country has imposed a temporary ban on travelers coming from India from April 11 to   

            April  28?

Ans.  New zealand

Q 8.  The International Monetary Fund (IMF) has projected India’s growth rate in FY 2021-22?

Ans.  12.5 percent

Q 9.  Recently, who has advanced the Chief of the Navy to protect Indian Navy ships from the target of

          enemy missiles? Made a shield on technology?

Ans. DRDO

Daily Current Affairs In English

DAILY CURRENT AFFIRS IN HINDI

today current affairs in english

top 10 current affairs

current gk in hindi

You may also like

Leave a Comment