Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 23 September 2021

Daily Current Affairs In English 23 September 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      According to the Ministry of Defense, who has been appointed as the next Chief of Air Staff?

 Ans.     Air Marshal VR Chaudhary

Q 2.      Who has won his first title by defeating the winner Hasmuddin of the last year in the National

              Boxing Championship?

Ans.       Rohit mor

Q 3.       International and list A cricket has  become the first female cricketer of the world who scored

             20,000 runs?

Ans.     Mitali Raj

Q 4.     Which company has appointed his new brand ambassador to the actress disha paatanee?

Ans.    Ambren india

Q 5.     Which Indian Army has appointed a new head of Air Marshal VR Chaudhary?

Ans.    Air Force

Q 6.    Which day is celebrated  23 September worldwide?

Ans.    International Testing Language Day

Q 7.    In Puducherry, Eden and which state Kovalam beach  has been awarded the International Blue

            Flag Certification?

Ans.    Tamilnadu

Q 8.    Name the Central Commerce and Industry Minister who has recently launched the National Single

           Window System for Investors and Businesses?

Ans.    Piyush goyal

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,23 September current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment