Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 10 July 2021

Daily Current Affairs In English 10 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    According to the report of Henley Passport Index, which country’s passport is the most powerful 

            in the world?

Ans.    Japan (India 90)

Q 2.     Who has been made a new vice president of Delhi Hindi Academy?

Ans.     Songwriter and singer Swanand Kirkir

Q 3.     The Government of India has ended the post of Chairman in LIC, which post will it be?

Ans.     CEO and MD

Q 4.     Women’s soccer Asian Cup 2022 will be organized in which country next year?

Ans.     India (January 22 to 06 February 2022)

Q 5.    Which state of central university scientists have recently discovered a new species of plants in

             Antarctica?

Ans.    Punjab

Q 6.    Payment Solution Provider Razrape and which company has launched Mandatehq payment

           interface?

Ans.   Mastercard

Q 7.   Recently, what Indian Golfer Udayan mane has become the Tokyo Olympics 2020  qualifying doer

           Which Indian Golfer has become

Ans.    second

Q 8.    Defense R & D organization and who has recently started a regular M.Tech program in defense

             technology?

Ans.     Akhil Bharatiya Technical Education Council

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,10 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021



Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment