Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 11 April

Daily Current Affairs In English 11 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1. Who has recently launched the first artificial intelligence-driven research portal?

Ans. Supreme court

Q 2. Recently who of Khelo India State for Excellence India for sailing at the Water Sport Academy in

           Srinagar Inaugurated?

Ans. Kiren Rijiju

Q 3. Recently, actor Satish Kaul, who played which role in the famous TV serial Mahabharata, passed away. is?

Ans. rain god

Q 4. Which day is celebrated on April 11 around the world?

Ans. International Louis Day, World Parkinson’s Day

Q 5. Recently which country’s assembly has announced the election of the new Prime Minister President?

Ans. Vietnam National Assembly

Q 6. Which state government has announced the closure of all government and non-government schools?

Ans. Delhi government

Q 7. Who has been selected to play the role of an anchor for the 74th BAFTA Awards?

Ans. Priyanka Chopra

Q 8. Which American rapper and actor has died due to heart attack?

Ans. Earl simmons

Q 9. Which player has been included in the team by IPL team Chennai Super Kings in place of Josh

          Hazlewood?

Ans. Jason behondorf

Q 10.  Dr. Rishiraj Pathak, Professor of Sanskrit Department at DU University, has been nominated for

           Sahitya Akademi Yuva Puraskar for which of his poetic collections?

Ans.    Prototypically

Daily Current Affairs In English

Daily Current Affairs In English

current affairs in english

10 current affairs in english

You may also like

Leave a Comment