Home Current Affairs In English Daily current Affairs In English 12 April

Daily current Affairs In English 12 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Q 1.   Which Bollywood actor has recently been honored with “Golden Globe Honors Foundation” along

           with Leonardo DiCaprio?

Ans.   Akshay Kumar

Q 2.    Recently in which state the World Bank has approved a $ 32 million project for health

           improvement?

Ans.    Mizoram

Q 3.   Which day is celebrated around the world on April 12?

Ans.   International Day of Human Space Flight

Q 4.    Sikkim and which state has submitted an annual action plan to provide tap water connections to

           every rural household under the Jal Jeevan Mission?

Ans.   Tripura

Q 5.    In which country INS surveyor has recently been deployed to conduct joint hydrographic survey?

Ans.   Mauritius

Q 6.    Recently which Football Federation has suspended the Football Association?

Ans.   Pakistan Football Federation

Q 7.    Which player has recently become the highest run-scorer in the IPL against Chennai Super Kings?

Ans.    Shikhar Dhawan

Q 8.    Recently, which Lieutenant Colonel of the Indian Army has broken two Guinness World Records

           for fastest single cycling?

Ans.   Bharat Pannu

Daily current Affairs In English

Daily current Affairs In Hindi

top 10 current affairs

current gk in hindi

You may also like

Leave a Comment