Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 13 April

Daily Current Affairs In English 13 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Which 1980 batch IRS officer has been appointed the next Chief Election Commissioner of Election

           Commissioner?

Ans.    Sushil Chandra

Q 2.   Which state government has appointed actor Sonu Sood as the brand ambassador for the Corona

           vaccination campaign?

Ans.   Government of Punjab

Q 3.    Which one is making a higher image than any one of the seven wonders involved in the seven wonders?

Ans.    Brazil

Q 4.    How many awards have been won by the Hollywood drama film “Nemadland” in the BAFTA Award

Ceremony?

Ans.    4 awards

Q 5.    Which corona vaccine has been banned by the central government amidst increasing cases of corona?

Ans.    Ramdesvir

Q 6.    The Expert Committee of India has approved the emergency use of which vaccine due to increasing

cases of corona virus?

Ans.    Sputnik-V

Q 7.    With which award Gurmukh Singh Bawa, former GM of the Airports Authority of India, has been

honored for his commendable contribution in the field of public relations?

Ans.   Lifetime achievement awards

Q 8.   Who was honored with the award of Best Actor and Best Actress at the 74th BAFTA Awards?

Ans.   Anthony Hopkins (The Father), Francis MacDormand (Nemadland)

Q 9.   Which team has become the third team to register 100th win in IPL after Mumbai Indians and Chennai

           Super Kings?

Ans.    Kolkata Knight Riders

Q 10.   Which film has been awarded the Best Film Award at the 74th BAFTA Awards?

Ans.  Nemadland

Daily Current Affairs In English

current affairs in english

10 current affairs in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment