Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 14 November 2021

Daily Current Affairs In English 14 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Which player has been the captain of the team for Hockey Male Junior World Cup 2021?

Ans.     Vivek Sagar Prasad

Q 2.     Home Minister Amit Shah today will launch the conference in Varanasi?

Ans.     1st All India Raj Language Conference

Q 3.     Which state has been provided to INDIA TODAY TURIGM Award held in Delhi?

Ans.     BIHAR

Q 4.      Senior Congress leader Salman Khurshid has launched his new book, what is the name of the

             book?

Ans.    Sunrise over Ayodhya

Q 5.    Who has been appointed as a general secretary of the Rajya Sabha in place of PPK Charyulu?

Ans.    PC Modi

Q 6.    Which day is celebrated all over the world on November 14?

Ans.    World Diabetes Day

Q 7.     Which day is celebrated in India on November 14?

Ans.     children’s Day

Q 8.    Which state of India is in five districts Metro facility has become the only state of the country

Ans.    Uttar Pradesh

Daily Current Affairs In English 13 November 2021

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,14 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment