Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 15 April 2021

Daily Current Affairs In English 15 April 2021

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.  Recently which company has become the company with the highest number of employees after

          railways?

Ans.   Tata Consultancy Services

Q 2.    Which day is celebrated around the world on April 15?

Ans.    World art day

Q 3.     Who has recently announced the beginning of the “food revolution”?

Ans.    Dr. Harsh Vardhan

Q 4.    Who has recently launched “Nutrition Knowledge”, a digital fund based on nutrition information?

Ans.   Policy commission

Q 5.   Which board has canceled the 10th exam starting on May 4 due to the rising issues of Corona?

Ans.   Cbse board

Q 6.   Which US President Joe Biden has appointed the first lady of the army?

Ans.   Christine Wamarth

Q 7.    Which famous actor of Marathi cinema has passed away due to Corona infection?

Ans.   Veera partner

Q 8.   Who has become the first woman director general of the National Council of Applied Economic

Research(NCAER)?

Ans.   Poonam Gupta

Q 9.   The government has decided to ban the sale of gold jewelery in the country from June 1 without whom?

Ans.   Gold Hallmark Gold Jewelry

Q 10.   Which Indian player has been awarded the ICC Player of the Month award by the ICC for March 2021?

Ans.     Bhuvaneshwar Kumar

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment