Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 17 November 2021

Daily Current Affairs In English 17 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Prime Minister Narendra Modi will launch today’s express?

Ans.    Purvanchal Expressway

Q 2.    Which eminent writer of Hindi has passed at the age of 91?

Ans.    Mannu Bhandari

Q 3.    The Ministry of Defense has extended the tenure of the secretaries and officers for two years?

Ans.    IB Director, Defense, Home & Raw Secretary

Q 4.    Arunachal Pradesh government has declared a state butterfly

Ans.    kesar-e-hind

Q 5.    The newest coach of the Indian cricket team Rahul Dravid Which footwear brand has appointed

            his brand ambassador

Ans.    Plato

Q 6.     Union Minister Kirn Rijiju has launched the app to directly get legal advice and counseling to the

             beneficiaries?

Ans.     Tele law

Q 7.      Modi government recently recently 77 ministers To develop technology based resources How

             many groups have been divided into

Ans.     8 groups

Q 8.     Which day is celebrated throughout the world on November 17?

Ans.     International student day

Q 9.     Inauguration of India’s first food museum Which state has done it in Tanjavur

Ans.     Tamilnadu

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,17 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment