Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 21 June 2021

Daily Current Affairs In English 21 June 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly.

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.   recently In which year, Gold Medal in the Tokyo Asian Games the Winning Flying Sikh Milkha Singh

          passed away the ?

Ans.    1958

Q 2.    Who has been unanimously selected from the United Nations (UN) general secretary?

Ans.    Antonio Guteres

Q 3.   Chennai’s engineer Rajagopal Anchambadi has been appointed the president of which institute

           America?

Ans.   Illinois Institute of Technology

Q 4.    Which international organization has organized a four-day peak summit for vaccine

            internationalism?

Ans.    Progressive International

Q 5.     Which Ministry recently has 3 draft strategies for promoting tourism sector after the epidemic of

             Kovid 19?

Ans.      Ministry of Tourism

Q 6.     Which day is celebrated on June 21?

Ans.    World Music Day and International Yoga Day

Q 7.     Recently, which establishment of the National Internet Exchange of India has celebrated day?

Ans.     18th

Q 8.     Recently, Kannada Cinema has Become death into a road accident at the age of how many years

            of the famous actor sanchari vijay ?

Ans.    38 years

Q 9.    The Central Government has targeted For what year to work up to 50% of  the deaths in road

            accident Less?

Ans.     2024

Daily current affairs In English, current affairs gk questions, prepare general knowledge,

today current affairs in english, top 10 current affairs in english, 21 June current affairs


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment