Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 4 November 2021

Daily Current Affairs In English 4 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      Former Chief Minister Singh of Captain Amarinder Punjab has announced his new party by

              resigning  from the Congress party, what is his party’s name?

Ans.      Public Congress Party

Q 2 .     At the age of 82, the former minister of West Bengal has died, what was his name?

Ans.     Raviranjan Chattopadhyay

Q 3.     Which Championship is the first time that Akash Kumar (54 kg) playing internationally has made

             his medal?

Ans.     AIBA World Male Boxing Championship

Q 4.     Which state government has announced completely exemption in electric and automotive tax

             and registration fee?

Ans.     Odisha government

Q 5.      Who has been given the place for 4 years in the board of the prestigious Smithsonian National

             Museum of Asian Art?

 Ans.     Isha Ambani

Q 6.     Who has been awarded the ejhuthaachan Award provided by Kerala Sahitya Akademi 2021?

Ans.     P. Valsala

Q 7.    Which plan has a Union Home Minister Amit Shah has launched in Gujarat?

 Ans.   Dairy co-plan

Q 8.      Recently which Country has approved the Pfizer vaccine for children aged 5 to 11?

Ans.    America

Daily Current Affairs In English 3 November 2021

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,4 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment