Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 14 July 2021

Daily Current Affairs In English 14 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.   Haryana State Government has decided to postpone the Games due to Corona?

Ans.   Play India Youth Games 2021

Q 2.    T-20 cricket has become the first batsman of the world who scored 14000 thousand runs?

Ans.    Chris Gayle

Q 3.    What female and male player have chosen the ICC Player of the Month for the ICC June 2021?

Ans.    Sophie Acleston (England), Devon Conway (New Zealand)

Q 4.    Telangana Congress secretary has resigned his post, what is his name?

 Ans.   Kaushik Reddy

Q 5.    In which place National Dolphin Research Center will be set up for the protection of  Endangered

            Dolphin of  Ganga River ?

Ans.    Patna (Bihar)

Q 6.    Indian origin Sirisha Bandala has recently become a woman of Indian origin flying in space?

Ans.    Second

Q 7.     Which Union Territory has become the first Union Territory to vaccinate all the residents and

            guest population?

Ans.    Ladakh

Q 8.    In which state of India, the first cryptogamic garden has been inaugurated?

Ans.   Uttarakhand

Q 9.   Former Indian middle-order batsman Yashpal Sharma has died at the age of recently?

Ans.   66 years

Daily current affairs In English, current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs english,

top 10 current affairs in english,14 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment