Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 18 May

Daily Current Affairs In English 18 May

by Current2021


Daily current affairs in English
, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today‚Äôs time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in English.

Q 1.   Who has won the Miss Universe 2020 title?

Ans.    Andrea Meza (Mexico

Q 2.    Which player has been ruled out due to injury from the Test series played between England and

            New Zealand?

Ans.    Joffra Archer (England)

Q 3.    Which Congress MP has passed away at the age of 46?

Ans.    Rajeev Satava

Q 4.     Which corona drug developed by Defense Research and Development Organization (DRDO) has

            been launched?

Ans.    2-dg

Q 5.    Former Saurashtra fast bowler and BCCI match referee died at the age of 66 due to Corona’s grip.

            What was his name?

Ans.     Rajendra Singh Jadeja

Daily Current Affairs In English

Q 6.    Which state government has announced to bear the expenses of education of destitute children

            from Corona?

Ans.    Delhi government

Q 7.    Which time did Spain’s Radel Nadal win the Italian Open Tennis Tournament title?

Ans.     10th time

Q 8.     Which of the following times has Barcelona won the UEFA Women’s Champions League title

             recently?

Ans.      First

Q 9.      Rajnath Singh and who has released the first batch of Kovid-19 anti-drug 2-DG developed by

             DRDO?

Ans.      Dr. Harsh Vardhan

 Q 10.    Which Indian-origin woman has been named by the US President Joe Biden as senior adviser to

              the White House?

Ans.      Neera Tandon


Daily Current Affairs In English

Today Current Affairs in Hindi

today current affairs in english

top 10 current affairs in english
May current affairs 2021
18 may current affairs


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment