Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 25 September 2021

Daily Current Affairs In English 25 September 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Punjab Chief Minister Charanjit Singh Channi has appointed the new Chief Secretary of the state?

Ans.    Aniruddha Tiwari

Q 2.   Who has been appointed as the Chief Information Commissioner of Odisha?

 Ans.    Jalada Kumar Tripathi

Q 3.    Who has appointed his brand ambassador to actor Pankaj Tripathi

Ans.    Funo Payments Bank Limited

Q 4.    Who has been appointed to the post of President Co-Managing Director (CMD) of National Small

           Industries Corporation Limited?

Ans.    Alka Nangia Arora

Q 5.    In the Ministry of Civil Aviation, Who has been appointed Secretary instead of Hardeep Singh

           Puri?

Ans.    Jyotiraditya Scindia

Q 6.    IPL has become the first batsman to score 1,000 runs against one team?

Ans.    Rohit Sharma

Q 7.   Which ministry has approved the Dor-Tu-Doctor Kovid 19 vaccine?

Ans.    Ministry of Health

Q 8.    Which Himalayan Film Festival has started to promote tourism in Ladakh?

Ans.    First

Q 9.    Which state of former governor Y. S .Dadwal has died at the age of 70?

Ans.   Arunachal Pradesh

Q 10.    In which state of India has the world’s highest electric charging station?

Ans.     Himachal Pradesh

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,25 September current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment