Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 26 April

Daily Current Affairs In English 26 April

by Current2021

daily current affairs in English, current affairs ,In today’s time, every youth is looking for a job, every student is looking for a government job and every day jobs are coming out in the country and for that lakhs of people apply and prepare for government exams and also give exams and Some students pass the exam and some students are not selected and many students are disappointed and there are many reasons for this. Any student wishes that if he passes the exam then it would be most important for him. It is important to increase the general knowledge, if there is any test today, then the question of general knowledge is asked in it and if you have to pass in the exam then it is very important to have this general knowledge and your journal knowledge should be the best today Will read current affairs in the post and will also remember the question

In which the student current affairs will have a questionnaire and it will help you in reading and memorizing it, you can have daily current affairs..

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Atal Tunnel, the tallest cricket stadium with a capacity of 10,000 spectators, will be built in which state

of  India?

Ans.  Himachal Pradesh

Q 2.   Recently, at what age has Supreme Court Judge M Shantanagodar passed away?

Ans.   62 years

Q 3.   How many PSA oxygen production plants have been announced to be set up at health centers through

PM Cares?

Ans.   551

Q 4.   Which state’s Mr. Amit Shah has recently inaugurated Covid Designated Hospital 280 PSA Oxygen

Plant?

Ans.   Gujarat

Q 5.   Which day is celebrated on 26th April around the world?

Ans.  World Physical Estate Day

Q 6.   Recently, Manikant Thakur, an IIS officer who has been appointed as media head in which ministry, has 

           passed away?

Ans.  Ministry of Health and Family Welfare

Q 7.   Which country has developed the technology to easily identify the symptoms of coronavirus by the

          scientists of Pentagon, the headquarters of which Defense Department?

Ans.   America

Q 8.   Which Hindi and Gujarati films actor has died at the age of 47?

Ans.   Amit Mistry

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

current affairs today in english

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment