Daily Current Affairs In English 26 August 2021

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English


Government jobs
 are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     Which Indian artist has been announced to be awarded the film world’s largest award Dada  

banner

             Saheb Phalke Award?

Ans.     Rajinikanth

Q 2.     Who has taken oath as New York’s first woman governor?

 Ans.    Cathy Hochul

Q 3.     Which of the following days was celebrated on August 26?

Ans.     Female Equality Day

Q 4.      Who was awarded the title of Digital Marketing Guru of Rajasthan?

Ans.      Enterprinyore Mohit Patel

Q 5.     The first gold medal of Tokyo Parolapic Games won the game of Australia’s Pis Gro?

Ans.      Cyclist

Q 6.     Which organization has this road achieved in making the world’s highest road in Ladakh?

Ans.    Border Rhodes Organization (BRO

Q 7.     Which eminent tabla player recently died?

Ans.     Pandit mascot

Q 8.    East Olympian and 1962 Jakarta have passed away at the age of 85, which was a member of the

              gold medalist team in the Asian Games?

Ans.     O Chandrasekhar

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,26 August current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english



Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy