Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 26 July 2021

Daily Current Affairs In English 26 July 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.    Haryana Government has launched a new portal?

Ans.    Village philosophy portal

Q 2.     Karnataka’s famous classical violin instrumentalist has died, what was his name?

 Ans.    Mr. R. Bhaskaran

Q 3.     Because of Kovid-19, since April 14, has been announced to open the President’s Bhawan and the

            Specialist?

Ans.    August 01

Q 4.    Which MP of Trinamool Congress has been suspended for the remaining monsoon session due to

           the union minister Ashwini Vaishnav’s hand in the Rajya Sabha?

Ans.    Shantanu sesh  

Q 5.    Which IT company has been appointed as the new President and MD of C. Vijaykumar?

Ans.    HCL

Q 6.    Which day is celebrated all over India on July 26?

Ans.    Kargil Vijay Day

Q 7.    International Energy Agency and who has launched the “Renewables Integration in India 2021”?

Ans.    Policy commission

Q 8.    Which IIT Institute has launched the innovation hub to find solutions of anti-drone techniques?

Ans.   IIT Kanpur

Q 9.   Indian tennis player Sumit Nagal has become a Indian tennis player who won a single male match

          in the Olympic Games?

Ans.   Third

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,10 current affairs in english,

top 10 current affairs in english,26 July current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment