Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 3 August 2021

Daily Current Affairs In English 3 August 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.      Which Indian Women Shutkar has won the bronze medal in the Tokyo Olympics?

Ans.      PV Sindhu

Q 2.      Where is the country’s first API industry being opened where medicines will be prepared?

Ans.     Solan phlaasada (Himachal Pradesh

Q 3.      The IPS Association of the Home Ministry is the first woman IPS officer who has won the Sword

              of Honor?

Ans.     Ranjita Sharma

Q 4.      Former President of Manipur Congress Govinddas kothaijam has joined the party?

Ans.     B J P.

Q 5.    The first female dentist of Undeniable India has died at the age of 99, what was his name?

Ans.    Dr. Vimla Sood

Q 6.     Which IIT Institute has started 7 new academic programs to meet the increasing demand of

             technologies?

Ans.     IIT Roorkee

Q 7.     PV Sindhu has become the first Indian female player to win the medal in the personal event in the

            Olympic Games?

Ans.    2 medal

Q 8.     Which day is celebrated throughout India on August 3?

Ans.    Cardiac transplantation

Daily current affairs In English,current affairs gk questions,today current affairs in english,

10 current affairs in english,current question,top 10 current affairs in english,

3 August current affairs,Daily Current Affairs Quiz,latest current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi 

You may also like

Leave a Comment