Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 30 November 2021

Daily Current Affairs In English 30 November 2021

by Current2021

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q  1.     Who has been appointed a new president of Central Board of Inadirect Taxes & Customs?

Ans.      Senior IRS Officer Vivek Johri

Q 2.       Former Indian diplomat and famous writers of Mizoram have died at the age of 82, what was

               their name?

Ans.       Lalithamuong aka Lakivome

Q 3.       Ministry of Information and Technology has announced which festival to celebrate till December

             05?

Ans.      Digital Festival of Independence

Q 4.      Which Indian has won a bronze medal in 49 kg weight range of World Powerlifting Championship

             Being played in Georgia?

Ans.      Paramjit Singh

Q 5.      Have become the first Indian to be honored with the Nighthead of Part Gulfa?

Ans.     S. K. Sohan Roy

Q 6.     The first 5G caller company has become the first mobile producer company in India

Ans.     Oppo

Q 7.     In which state did Indian Railways The world’s highest 111 kilometer long bridge is built

Ans.    Manipur

Q 8.     Which state has passed “Automotive Taxation (Amendment) Bill 2021” to apply Green Tex on

            vehicles?

Ans.      Andra Pradesh

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,30 November current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment