Daily Current Affairs In English 31 December 2021

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Government jobs are generated everyday in the country. Daily Current Affairs in English, And the youth also apply for those jobs. 10 current affairs in english, And at the same time they also prepare for those exams. Those who applied for the exam also give exams. And with this, only a few students are able to pass the government exam. Current Affairs Quiz, And they get selected for the government job, with this, many people do not get a government job. Students who do not get government jobs may have some reasons. One of which can be either that those students have not maintained it properly or they are lacking in knowledge or they have not got the syllabus correctly. 10 current affairs in english

If any student wishes to get a government job, then it is very important to pass the exam. And with this, it is very important to increase his general knowledgecurrent affairs. Till he does not have the general knowledge, then he cannot pass the examination. Question and answer of different subjects are asked in government jobs. One of which is General Knowledge (Current Affairs) GK, if you prepare general knowledge properly. So you can succeed in the exam. And with this, you should also have a good grip in general knowledge, it is very important to study the current affairs, today the diet is also preparing for the youth. So he should have a good knowledge about current, who are preparing for student current affairsgeneral knowledge, for those students, in this post we have brought questions of current, Today Current Affairs, and you can take the exam by reading these questions, Current Affairs in HindiCurrent Affairs 2021 in HindiCurrent Affairs Quiz in English

Q 1.     What has the Uttar Pradesh government declared to keep the name of Jhansi railway station?

Ans.     Veerangna Laxmibai railway station.

banner

Q 2.     Who has been appointed as the new Chief Secretary of Uttar Pradesh?

Ans.     Durgashankar Mishra

Q 3.     The famous composer of Malayalam films has died at the age of 58, what was his name?

Ans.     kaithaaparam vishvanaath

Q 4.     Bollywood Which filmmaker’s Has died?

 Ans.    Vijay Gulani

Q 5.     Peta India Who has chosen Person of the Year?

Ans.     Alia Bhatt

Q 6.     Central Education Ministry and All India Technical Education Council Atal Innovation Ranking

               2021 Which IIT Institute has received the top spot for the third consecutive time?

Ans.      IIT Madras

Q 7.      In the Ariia 2021 award list issued by the government, which institution has held the first place?

Ans.      IIT Madras

Q 8.      Which state has recently hit the goal of putting the first dose of Kovid to 100% population

Ans.     Telangana

Q 9.     The Uttar Pradesh government has recently announced the name of which railway station to

            keep “Veerangna Laxmibai railway station”

Ans.     Jhansi railway station

Daily Current Affairs In English,currentquestion,question of current affairs,daily current affairs questions,

static gk pdf in hindi,डेली करंट अफेयर्स इन हिंदी,31 December current affairs,10 current affairs in english,today current affairs in english


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2023. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy