Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 4 May

Daily Current Affairs In English 4 May

by Current2021
0 comment
Daily Current Affairs In English

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in HindiDaily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Q 1.   Which day is celebrated as May 4 around the world?

Ans.    International firefighters day

banner

 Q 2.   According to the new guidelines of the UP government, who has made it mandatory for people to pass?

Ans.    For medical service

Q 3.    Today, the Prime Minister of India will participate in the Virtual Summit with the Prime Minister of

which country?

Ans.     Britain (Boris Johnson)

Daily Current Affairs In English

Q 4.      Which state government has announced the GI tag of clay toys?

Ans.      Tamil Nadu

Q 5.      Who has taken over as the new deputy governor of RBI?

Ans.     T. Ravi Shankar

Q 6.     Who has won 97th of his career by winning Portuguese Grand Prix?

Ans.    Lewis Hamilton

Q 7.    Who has been declared as the border corona warriors by Tamil Nadu DMK president MK Stalin (elected

               CM)?

Ans.     Journalist

Q 8.     Recently, which state government has banned travel this year in view of the increasing infectiousness

of Corona?

Ans.    Government of Uttarakhand

Q 9.    Which state has recently submitted an annual action plan to create a “Har Ghar Jal” state?

Ans.    Himachal Pradesh

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

May current affairs 2021


Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment

currentquestionlogoo

Currentquestion is the Best Education and Article Website.

The only objective of this website is that every student gets good education and students can see and download the student question answer and pdf from this website.

Currentquestion!

Edtior's Picks

Latest Articles

©2022. All Right Reserved. Currentquestion

Current Affairs, Raj. GK, PDF Download,