Home Current Affairs In English Daily Current Affairs In English 2 May

Daily Current Affairs In English 2 May

by Current2021

Daily current affairs in English, Everyone has heard the term current affairs and people are also affected by the current affairs. current affairs gk questions To know what is happening in the country or which scheme is being run by the government. Or people have to read the newspaper every day for this. And in this, you can prepare general knowledge very well. It is very important to study the current affairs for the student, in today’s time, students prepare for government exams. And the question of current affairs is definitely asked in government exams. And students should prepare it well so that they can pass every exam. On this page you will see Daily Current Affairs in Hindi, Daily Current Affairs in English, in this you can have questions and answers of current and can increase your general knowledge. If he passes the exam then it is most important for him to increase the general knowledge. Today, if there is any test, then the question of general knowledge is asked in it and every day jobs arise in the country.

Daily Current Affairs in Hindi

Daily Current Affairs In English

Q 1.   Who has been appointed as the new Principal Secretary in place of Vikram Dev Dutt, Principal Secretary,

           Delhi Health Department?

Ans.    Ashish Chandra Verma

Q 2.    Which famous journalist has died at the age of 42 due to a heart attack?

Ans.    Rohit Sardana

 Q 3.    Recently a woman known as Shooter Dadi has died due to corona disease?

Ans.     Chandro Tomar

Q 4.     Whose Chairman has left the post of Rahul Bajaj?

 Ans.    Bajaj Auto Chairmen

Daily Current Affairs In English

Q 5.     Who has approved the purchase of stake in BigBasket by Tata Group?

Ans.     Competition Commission of India (CCI)

Q 6.     Which famous director and cinematographer has passed away recently in Tamil films?

Ans.    KV Anand

Q 7.     With which game is Prithvi Shaw related?

Ans.    Cricket

Q 8.     Which scheme has been launched by Haryana State Government to fight Kovid-19?

Ans.     Kovid Emergency Loan Scheme

Q 9.     Which country has announced a ban on travel to India from May 4?

Ans.     America

Daily Current Affairs In English

today current affairs in english

10 current affairs in english

May current affairs 2021

Daily Current Affairs In Hindi

You may also like

Leave a Comment